Hur man ritar prickade linjer på krittavla
Bra kunskap att ha! 
41.0°
+
André Stray
Större frihet för cyklister i trafiken
Nya förslag från Regeringen 
31.3°
+
Bobby Green
Reebok presenterar två nya skor med Alien-tema
Ett måste för hardcore-fanet 
81kg
+
Bobby Green

Imorgon börjar DN-cupen

för femte året i rad

Visa inte -artiklar
/ Print

Lottningen är avgjord och imorgon blir det en hård match mellan Hilanders/Kronjäst och Garbergs/Glocalnet. Efter 29 matcher kommer vinnaren att koras den 17 augusti.

”Med Reklamcupen vill vi stimulera både byråer och kunder till extra kreativa annonslösningar. Cupformatet sätter lite extra krydda på tävlingen och extra press på byråerna. Finalisterna får faktiskt hela fem införanden!”; säger Henrik Stangel, Annonsdirektör och en av sju jurymedlemmar.

Årets reklamcupskampanj har tagits fram av Garbergs. Den röda tråden är sport, vilket passar extra bra ett sportår som detta. Men också det faktum att Reklamcupen förmodligen är den enda reklamtävlingen i cupformat i världen. Specialdesignade supporterhalsdukar och en officiell Reklamcupslåt har komponerats ihop av Janne Schaffer har varit några av ingredienserna.

citat.se +
RSS 1 kommentar till artikeln
Krull
Hmm, konstigt att Garbergs själva har FYRA tävlingsbidrag. Man kan ju förstå att Forsman som har två kontor kan ha det, men Garbergs... Vad blir det, ett bidrag per anställd arbetsgrupp?

EDIT: Men dagens garbergsbidrag var riktigt bra!
av Krull, tisdag 01 juli 2008 kl 09:47
Kommentera artikeln