Skådespelaren Mikael Nyqvist har avlidit
Blev 56 år 
19.4°
+
Emmy Zettergren
0
Maglev-hiss som kan åka åt vilket håll som helst
ThyssenKrupp Multi kan vara framtidens hiss 
43.9°
+
Wille Wilhelmsson
0
Den mänskliga skateboardrampen är tillbaka
Skejta på en vän 
82kg
+
Bobby Green

Imorgon börjar DN-cupen

för femte året i rad

Visa inte -artiklar
/ Print

Lottningen är avgjord och imorgon blir det en hård match mellan Hilanders/Kronjäst och Garbergs/Glocalnet. Efter 29 matcher kommer vinnaren att koras den 17 augusti.

”Med Reklamcupen vill vi stimulera både byråer och kunder till extra kreativa annonslösningar. Cupformatet sätter lite extra krydda på tävlingen och extra press på byråerna. Finalisterna får faktiskt hela fem införanden!”; säger Henrik Stangel, Annonsdirektör och en av sju jurymedlemmar.

Årets reklamcupskampanj har tagits fram av Garbergs. Den röda tråden är sport, vilket passar extra bra ett sportår som detta. Men också det faktum att Reklamcupen förmodligen är den enda reklamtävlingen i cupformat i världen. Specialdesignade supporterhalsdukar och en officiell Reklamcupslåt har komponerats ihop av Janne Schaffer har varit några av ingredienserna.

RSS 1 kommentar till artikeln
Krull
Hmm, konstigt att Garbergs själva har FYRA tävlingsbidrag. Man kan ju förstå att Forsman som har två kontor kan ha det, men Garbergs... Vad blir det, ett bidrag per anställd arbetsgrupp?

EDIT: Men dagens garbergsbidrag var riktigt bra!
av Krull, tisdag 01 juli 2008 kl 09:47
Kommentera artikeln