m

Diesel Genes

Vad finns i dina gener?

/ Internet

I oktober är det dags för modemärket Diesel att fira att de gjort jeans i 30 år. Men redan nu i juni lanseras konceptet ”Diesel Genes of Sweden” på nätet och går av stapeln som det första steget i en rad av aktiviteter som planerats under året. Kampanjen är utformad som en kreativ skaparverkstad, där begreppen stil och design vävs samman till personliga kreationer.

– Diesel Genes of Sweden är ett skräddarsytt koncept för den svenska marknaden. Vi känner att Sverige ligger i framkant när det handlar om jeans och denim och har därför skapat ett forum där alla får chansen att uttrycka sig på ett nytt sätt. Vi är väldigt stolta över resultatet och såklart förväntansfulla på hur satsningen tas emot av vår målgrupp, säger Åsa Pettersson, Marknadschef på Diesel.

Byrå: AD&D

På sajten kan man - genom några enkla knapptryck - spraya, måla, sy och addera detaljer och på så sätt skapa sitt eget uttryck med ett par Dieseljeans som given komponent. På sajten kan du såklart också titta på andras kreationer och utmana vänner och bekanta genom att skicka vidare dina egna jeans (eller ”Genes” om så vill). Du möter även artisten Lazee, grafiska designerduon Dizel & Sate och modeskaparen Annika Berger, som alla fått samma fråga. ”What’s in your Genes?” Såväl resultatet som skaparprocessen finns att beskåda på sajten.

Under hela kampanjperioden kommer det även att pågå en tävling på sajten där de mest
kreativa bidragen kommer att visas upp i samband med Diesel XXX – en hejdundrandes fest i oktober.

Läs mer
RSS 2 kommentarer till artikeln
emil
men fy fan vad jävla uselt.

"evisu genes" ger ungefär 1 530 000 Google-hits. "diesel genes" ger 326 000 hits, och då handlar 99% om dieselmotorer.

när släpper Adidas sin Just do it-kampanj "skräddarsydd för den svenska marknaden"?
av emil, tisdag 03 juni 2008 kl 16:13
Spicey
Den sidan åt upp mitt minne ;-)

Men men, rösta på mina här ->
av Spicey, tisdag 03 juni 2008 kl 16:46
Kommentera artikelnTävling!
Vinn din egen vintergarderob från adidas på junkyard.se! 
45.2°
+
Roger Åberg
0