m

Berghs Department Store

Slututställning 23-25 maj

/ Övrigt

Imorgon öppnar Berghs Department Store, som varar under tre dagar. Där du kan ta del av alla examensprojekt och spännande debatter, träffa studenter, ta en fika eller lunch. Du kan nu även besöka deras webbplats och botanisera bland höstens alla kurser. Berghs hälsar er välkomna – både till Berghs Department Store och till berghs.se.

Var: Berghs, Sveavägen 34

Årets upplaga av Berghs slututställning går under namnet Berghs Department Store. Under tre dagar omvandlas skolans lokaler mitt i Stockholms city till ett modernt varuhus där varorna som finns att beskåda är de 138 avgångseleverna och deras examensprojekt.

Föreläsningar på Berghs Department Store
Vi ser, vi hör, vi känner, smakar och luktar. Våra sinnen hjälper oss att uppfatta omvärlden. Ändå handlar den mesta kommersiella reklamen om att se. Vad missar vi i kommunikationen då? Hur kan vi kommunicera med ljud? Och är det ens möjligt att använda doft för att övertyga? Christina Gotzl, doftkonsulent; Pär Björkänge, kompetensutvecklare och Petter Lindholm, creative agency liaison bjuder på en annorlunda föreläsning om annorlunda kommunikation. Moderator är William Easton, rektor på Berghs.

Lördag 24/5 kl. 14.00 Framtidens kommunikation
Framtiden ligger framför våra fötter och allt vi vet är att kommunikationen förändras. Hur kan vi förbereda oss? Är framtiden synonym med digital kommunikation? Vad innebär virala filmer? Möt tre som tror sig veta hur framtidens kommunikation kommer att se ut och som redan lever därefter. Träffa Henrik Johansson från the Viral Company, Tobias Brandt från Supernative och Sofia Strömberg, utbildningschef på Berghs.

Antagning pågår till höstens diplomutbildningar
Den 20 maj var sista ansökningsdag till diplomutbildningarna. Nu påbörjas själva antagningsprocessen och vi ser gärna flera ansökningar till Interaktiv kommunikation – webbstrateg / webbkreatör. Utbildningen, som startade förra hösten, har fått ett internationellt påbyggnadsår i Farfar Academy's regi. Detta och det faktum att branschen hojtar allt intensivare efter webbkompetens gör att vi tycker att du som funderat på att arbeta med interaktiv kommunikation, ska höra av dig till Berghs med detsamma. Mer om utbildningen kan du läsa här.

V for Virals
På www.berghs.se finns numera ett forum för virala videos; reklamfilmer som funkar online. V for Virals kommer kontinuerligt att uppdateras med nya, gamla, lugna, vilda, tama, roliga filmer. Gå in på www.berghs.se och titta!

Berghs School of Communication
Sveavägen 34

Läs mer
RSS 1 kommentar till artikeln
Spicey
Det var vernissage igår, 22:a.

På Facebook är datumet dock idag ,-) -->
av Spicey, fredag 23 maj 2008 kl 16:20
Kommentera artikelnTävling!
Vinn din egen vintergarderob från adidas på junkyard.se! 
45.2°
+
Roger Åberg
0