m

Facket bygger Sveriges största förslagslåda

/ Övrigt

Från och med torsdagen den 22:e maj 2008 klockan 7.00 stod Sveriges största förslagslåda på Odenplan i Stockholm. Bakom förslagskampanjen ligger facketförändras.nu som är alla 16 förbund inom TCO. Målet är att få in minst tusen förslag som kan förändra facket.

- Många har hört av sig till facketförändras.nu och efterlyst ökad öppenhet, lyhördhet och närhet till facket. Därför satsar vi på att möta unga människor både på och utanför jobbet med budskapet att de kan vara med och tycka till om facket, säger Anna Wahlström-Trygg, projektledare för kampanjen och kommunikationsstrateg på TCO.

Acne Creative är reklambyrå och Knut kommunikation har producerat eventet.

Sveriges största förslagslåda är ett nytt sätt att skapa uppmärksamhet, engagemang och dialog kring fackliga frågor. Förslagen kommer att användas i förbundens arbete med att göra medlemmarnas liv ännu lite enklare och skönare. Kampanjen vänder sig främst till studerande och nya i arbetslivet mellan 20 och 35 år. För att locka dem att lämna förslag tävlar de bästa förslagen i fem olika kategorier om en MacBook Air, resecheckar och biobiljetter.

Eventet vid Odenplan pågår 22-24:e maj. Därefter fortsätter kampanjen på webbplatsen facketförändras.nu, på arbetsplatser runt om i Sverige och med event under Almedalsveckan och Pridefestivalen.

Läs mer
  tack Jenny Gromark facketforandras.nu +
RSS 4 kommentarer till artikeln
Spicey
Hur många tomma ölflaskor kommer folk lägga däri?

Fast, kan man vinna en MacBook Air kan jag tänka mig att hoppa ner i lådan myself.
av Spicey, torsdag 22 maj 2008 kl 13:17
pressplayontape
Klockren liknelse! Facket känns verkligen som en stor fyrkantig koloss där den enskilda individen försvinner i ett stort svart hål. Och det hjälper liksom inte att ytan målas rosa, det känns fortfarande grå-sörjigt att vara med.

av pressplayontape, torsdag 22 maj 2008 kl 13:46
pethey
press: hahahahahaha
av pethey, torsdag 22 maj 2008 kl 15:15
Melvin
Fan vad högt hålet sitter. Bara långa maskulina arier får rösta. -,-
av Melvin, torsdag 22 maj 2008 kl 21:56
Kommentera artikelnTävling!
Vinn din egen vintergarderob från adidas på junkyard.se! 
45.2°
+
Roger Åberg
0