m

Svensk reklam är trist!

Och därför tar vi en pause

/ Övrigt

Riktigt så illa är det inte, men nästan. Traditionell, svensk reklam i print, på TV och utomhus är i alla fall inte tillräckligt intressant för att vi ska ha tillräckligt med saker att skriva om. Det händer en hel del kul på nätet och det kommer vi att skriva om på Webbfeber. Det görs även en del bra integrerade kampanjer i Sverige som vi också kanske får själ att skriva om - en intregrerad kampanj som inte har en del nät finns ju knappt i dag.

Det görs så klart massor av bra reklam i världen men det är andra än vi bättre på att rapportera om - posta gärna era bästa källor bland kommentarerna.

Därför tar Reklamfeber en pause - troligen en väldigt lång sådan. Men alla gamla artiklar kommer att finnas kvar här så klart.

Jag vill avsluta med att rikta ett stort tack till Daniel, Nicklas, Mirabelle, Andreas och alla andra som har bidragit till Reklamfeber under åren!

RSS 17 kommentarer till artikeln
Adam K
Tråkigt, Reklamfeber var en av mina favoriter.
av Adam K, tisdag 30 december 2008 kl 19:13
petter-
Jag med, men varfor bara rikta in sig pa svensk reklam? Finns ju som sagt sjukt mkt bra reklam ute i varlden, som det ocksa skrevs om har...
av petter-, tisdag 30 december 2008 kl 20:12
Smack
BUUUUU!
av Smack, tisdag 30 december 2008 kl 23:06
Erik Jonsson
sant. dykt upp en hel del intressanta saker här. men som roger säger så är den enda intressanta svenska reklamen just nu webb.
av Erik Jonsson, tisdag 30 december 2008 kl 23:08
Werzion
Tycker dock det är värt att poängtera hur klockren, uppmärksammat och ironiskt rolig Läkemedelverkets kampanj var nu i höstas :D
av Werzion, onsdag 31 december 2008 kl 00:31
C-O
men om det nu finns andra än er som rapporterar bättre på utländsk reklam tar jag gärna del utav några trevliga länkar. :)
av C-O, onsdag 31 december 2008 kl 00:51
Bageera
Kollade precis in Lancetown.com. De bloggar om reklam och reklamfilm i samma anda.
av Bageera, onsdag 31 december 2008 kl 03:41
Vidar Egnér
meeeee. macfeber och reklamfeber är ju de bästa. trist!
av Vidar Egnér, onsdag 31 december 2008 kl 05:34
Peekei
Jag diggar nya webbfeber. Kan bli riktigt bra om det duggar hyfsat tätt mellan blogginläggen och med samma användbara tips och nyheter som det varit hittills.
av Peekei, torsdag 01 januari 2009 kl 21:19
Beatnutz
eller: "vi har inte tid/tålamod att leta nyheter. Inte ens när det funnits nått intressant att rapportera om så har vi inte gjort det (tex Cannes). Därför tar vi paus.
av Beatnutz, lördag 03 januari 2009 kl 17:48
BTC
Äh, det finns massa bra svensk reklam. Att säga att de enda bra just nu är på nätet bara för det är där vi tillbringar hela våra dagar är väldigt lat.
av BTC, torsdag 08 januari 2009 kl 09:19
weloveviral
När det känns fattigt med information på reklamfeber, besök www.weloveviral.com
av weloveviral, fredag 09 januari 2009 kl 13:35
Beatnutz
@weloveviral#12: jag gjorde det.. första jag såg var den sjukt gamla Tiger Woods-videon. Stängde ner siten lika snabbt.
av Beatnutz, fredag 09 januari 2009 kl 16:42
weloveviral
>> Beatnutz : Det skulle du inte ha gjort, för hade du stannat lite längre så hade du sett att det finns mer spännande innehåll här än på många andra platse. Nu har Resume skrivit om weloveviral också.

Besök: www.weloveviral.com
av weloveviral, tisdag 13 januari 2009 kl 13:22
FlippuT
En riktig nedgradering för hela feber tycker jag.
Alla bra grejer läggs ned.
Reklamfeber
Streetwearfeber

Spendera mer tid på sidan. Den e trög laddad, buggig och rörig. Feber var min favorit sida, var säkert inne upp mot 20gr per dag. Men nu är det knappt så jag orkar gå in en endaste gång. Man orkar kanske vänta på att en sida ska laddas i ungefär 2sekunder, sen ger man upp.

Ni har tagit bort lightbox 2.0 vfunktionen, och bytt ut den mot ert egna lilla bildspel, ett bildspel som verkligen inte håller måttet.


Vet att ni har spenderat en massa pengar, tycker synd om er då jag inte är den enda som starkt ogillar hur feber förs idag!


GÖR OM GÖR RÄTT!
av FlippuT, lördag 17 januari 2009 kl 15:06
marcusogren
Jag förstår inte varför ni ska hänga upp er på svensk reklam när det gäller print- och tv-kampanjer?? Framtiden ligger ändå inom den digitala marknadsföringen och den blomstrer mer än någonsin i Sverige (och världen). Vi är ju ett av världens bästa länder på att leverera kvalitativa digitala kampanjer. Tycker det är trist att ni bara ger upp och kastar in handduken. Se det som en utmaning att utvecklas inom området, eller ge förtroendet att rapportera om marknadsföring- och reklamkampanjer till någon insatt och intresserad person.

- Marcus
av marcusogren, torsdag 22 januari 2009 kl 13:52
Beatnutz
Fel forum att skriva i kanske men ta tillbaks den gamla designen och gör den bättre istället. Den nya är verkligen skräp, sjukt rörigt och känns inte det minst inspirerande. Minska antalet Feber-sidor till de som är populärast. Kicka de redaktörer som inte håller igång sina sidor osv.
av Beatnutz, måndag 26 januari 2009 kl 14:23
Kommentera artikelnTävling!
Vinn din egen vintergarderob från adidas på junkyard.se! 
45.2°
+
Roger Åberg
0