Amnesty International

Skriv för frihet

Visa inte -artiklar
/ Print

Bildtext: By writing thousands of protest letters every year, Amnesty International Malaysia has played a role in freeing dozens of political prisoners. But really, it’s just a drop in the ocean. There are still dozens more still being wrongfully imprisoned for their opinions. To find out how you can help, log on to http://www.aimalaysia.org/ to become a freedom writer. Amnesty International. Write for freedom.

Byrå: Saatchi & Saatchi, Malaysia

MasterCard

Snyggt från omklädningsrummet

Visa inte -artiklar
/ Film

Jag vet inte så mycket om hockey, men jag vet att jag gillar det här. Tyvärr lyckas jag inte riktigt se kopplingen mellan ett kreditkort och framgångarna i en sport, om det inte är sjukhusräkningarna som avses.

Byrå: MacLaren McCann, Toronto

youtube.com +

Fel spel

Reklam för holländsk mediebutik

Visa inte Video-artiklar
Video / Imponerande

  tack Syntharen bol.com +

Nya Sony Bravia

Domino

Visa inte -artiklar
/ Film

Om jag inte har fel så var det var närmare ett år sedan som Sony presenterade någon ny film i serien Color like no other. Nu har en byrå i Singapore gett nytt liv till serien och denna gång har man begett sig till Indien för att spela domino. Tjusigt!

Se en del av förarbetet efter hoppet.

Byrå: BATES, Singapore

youtube.com +
Läs mer...

Håll Holland rent

Skräpa inte ner bussen

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Anti-nedskräpningskampanj från Holland. Bildtexten lyder ungefär Gör inte bussen till en sopbil. Det är lika lätt att slänga ditt skräp i papperskorgen.

Det slog mig hur mycket skönare en sådan här lösning känns jämfört med t ex kampanjen Stockholm är ingen askkopp som gick här i Stockholm under sommaren.

Byrå: Grey, Amsterdam

BC Dairy Foundation

Drick mjölk

Visa inte -artiklar
/ Film

BC Dairy har tidigare bjudit på en hel del småroliga animationer som uppmanar oss att dricka mjölk. Bland annat kanske ni har sett det ultravåldsamma gatuslagsmålet mellan virkade dockor?
Denna gång handlar det om en guldfisk med temperament.

Fler klipp efter hoppet.

youtube.com +
Läs mer...

Vinn laptopfodral från Walk On Water!

Tävla, tävla, tävla!!!

Visa inte -artiklar
/ Mode

Tack vare Walk on Water som bland annat gör grymt snygga och coola laptopfodral lottar vi nu ut fyra stycken fodral ur senaste kollektionen Fake.
2 stycken Fake Fur (mysig fuskpäls) för 13" datorer (Värde i butik 895:-)
2 stycken Black Tire (däckinspirerat material/look) för 15" datorer

Insidan på fodralen är ceriserosa och de är bara hur snygga som helst. Det som är extra speciellt med dessa fodral är också att de kommer i limiterad upplaga. 114 stycken 13 tumsfodral i fake fur och 61 stycken 15 tums fodral i black tire. Alla fodral är numrerade på insidan och man får dessutom med en snygg shoppingpåse till varje fodral!

Gör så här för att vinna ett av fodralen:
1. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna ett fodral.
2. Ange också vilket fodral du vill vinna.

Klart. Tävlingen börjar NU och pågår till söndag 19/10 23.59. På måndagen den 20/10 presenterar vi fyra vinnare på Modefeber.se.

Lycka till! Och må bäste motivering vinna!

På hemsidan www.walkonwater.se kan du läsa mer och kika på fler laptopfodral och andra produkter.

Tävlingen pågår fram till och med den 19/10 kl 23.59, fyra vinnare utses av Feber.se och presenteras på Modefeber.se den 20/10. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster.

walkonwater.se +