Heidi Klum i ny Guitar Hero World Tour-reklamfilm.

Spel / Spel
Vi har redan sett Alex Rodriguez, Kobe Bryant, Tony Hawk samt Michael Phelps göra en kopia av den klassiska scenen från Risky Business. Nu har även Heidi Klum gjort en version av samma scen inför släppet av Guitar Hero: World Tour som kommer den 21:e November här i Sverige.
www.youtube.com +
37.2°
+
-
onsdag 5 nov 2008 kl 10:43

IKEA

Film
För tre år sedan gjorde svenska King en film för IKEA i Tyskland som fick mig att förstå att det IKEA som jag hade växt upp med, möbelvaruhuset med en insexnyckel till maskot, inte nödvändigtvis var omvärldens bild av varumärket.

Ja, i alla fall så har filmen ovan rullat ett slag i Tyskland i år och det hela verkar vara ett försök att haka på surrealisttrenden inom reklam, men jag känner inte att det ens går halva vägen fram. Vad tycker ni?

Byrå: Jung von Matt, Hamburg
youtube.com +
36.6°
+
-
Andreas Lübeck
lördag 1 nov 2008 kl 13:30

Carnival Cruise Lines

Övrigt
Bollar och reklam är inte alltid en helt självklar kombination, men ibland så klickar det. Sonys numera klassiska Braviareklam är förstås ett bra exempel på det. Och kommer ni ihåg viralsåpan från Sega som marknadsförde Monkeyball Deluxe för några år sedan?

Carnival Cruise Lines ville inte vara sämre och lät tillverka två badbollar som mätte elva meter i diameter, som man sedan släppte ner någonstans i Dallas som ett guerillaevent.
youtube.com +
36.7°
+
-
Andreas Lübeck
lördag 1 nov 2008 kl 13:04

Purell

Print
Borta hos Adhunt fick jag se dessa affischer. Ack, så fint.

Byrå: JWT, Sydney

Högerklicka på bilderna och öppna i en ny flik
37.0°
+
-
Andreas Lübeck
tisdag 28 okt 2008 kl 21:03

Reklam för Guitar Hero: World Tour

Spel / Multiplattform
Nästa vecka så släpps Guitar Hero: World Tour i Nordamerika och här är en galen och stjärnspäckad reklamfilm för spelet.

Guitar Hero: World Tour släpps här i Sverige den 7:e 21:e november.
  tack Fillefräsmacka

sports.yahoo.com +
37.1°
+
-
Frode Wikesjö
söndag 26 okt 2008 kl 11:40

Familjen Beckers

Film
På tal om reklamsåpor så fick jag precis se att jag hade missat den här. I förrgår släpptes andra delen i en miniserie från Audi där man driver friskt med sina konkurrenter BMW, Mercedes och Lexus. Jag har ingen aning om vilken byrå som ligger bakom detta, men det här är riktigt bra.

Andra episoden efter hoppet.
www.meetthebeckers.com +

Läs mer...
37.0°
+
-
Andreas Lübeck
söndag 26 okt 2008 kl 10:54
Redaktionen Annonsera Cookies